Over Brandkids

Brandkids is dé innovatieve webwinkel voor kindermode

 

Vanaf het begin hebben we jou als klant centraal gesteld. Wij hebben ons afgevraagd: 'hoe winkelen moeders (en een enkele vader) nou voor hun kinderen?' Om die vraag te beantwoorden hebben we eerst naar onszelf gekeken. Hoe winkelen wij voor onze kinderen? Vervolgens hebben we het aan onze vrienden gevraagd en aan vrienden van vrienden. Zo het hele land door tot aan Duitsland toe.

 

Drie belangrijke dingen zijn we te weten gekomen:

  • moeders shoppen voor een bepaalde stijl of ‘look’ die goed past bij hun kind.
  • moeders shoppen die stijl overal bij elkaar: nieuwste collectie, outlet en tweedehands. 
  • moeders zijn veel tijd kwijt om alles bij elkaar te zoeken. Er was geen winkel waar je voor nieuwe, outlet én mooie tweedehands merkkleding terecht kon.

 

En met die wetenschap zijn we Brandkids begonnen. Want bij Brandkids.nl koop je de mooiste en leukste merkkleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar.  Je kunt er shoppen zoals veel ouders dat al doen:  de nieuwste collecties merkkleding, outlet koopjes én tweedehands merkkleding. En alles kan in één winkelmandje!

 

Merkkleding is meestal wat duurder, maar blijft ook langer mooi dan merkloze kleding. Daarmee behoudt merkkleding een waarde als je kind eruit gegroeid is. Slimme moeders weten dat. Zij kopen iets nieuws of in de outlet bij Brandkids en als het kind eruit gegroeid is verkopen ze het. Ook weer via brandkids.nl
Meestal ontvang je dan 20-30% van de volledige nieuwprijs. En dan wordt het kopen van nieuwe merkkleding ineens heel interessant. Bovendien, je maakt een ander heel erg blij met die leuke kleding die jouw kind niet meer past.

 

Brandkids geeft ouders de mogelijkheid om te winkelen voor hun kids zoals ze dat graag willen doen.  Wij ondersteunen dat met een mooie en functionele website,  veilige betaalmethodes en met permanente aandacht voor de beste service.

Heb je vragen of suggesties, wij horen graag je mening en/of ideeën. Je kunt ons mailen op: klantenservice@brandkids.nl
 

Het Brandkids Team

 

 

Onze gegevens

 

Brandkids International B.V.

Suikersilo-West 23

1165 MP Halfweg

 

Tel: 023 - 7630690

 

KvK nummer is: 65838238, BTW nummer is: NL856281037B01, IBAN NL82INGB0007500815