Mutsen, handschoenen en sjaals voor kids online bestellen

Ideaal voor koude dagen! De wintercollectie mutsen, sjaals, handschoenen en wanten bij Brandkids. Deze accessoires houden je warm van de eerste koele dagen in de herfst , maar ook als het echt gaat vriezen. Wellicht vriest je het niet meer zo vaak in Nederland, maar las het dan zo koud is, wil je wel dat je dochter er lekker warm bij loopt en ook nog leuk uit ziet. Met de uitgebreide collectie met merken als Barts, American Oufitters, Tommy Hilfiger, kan zoon en dochter er hip uitzien tijdens het schaatsen op fiets naar school, sneeuwballengooien of op de piste.

 

De mutsen zijn er in vele modellen en materialen, wollig warm en zacht van echt wol, of juist lekker van katoen of acryl. De echte toppers hebben ook nog eens een fleece binnenkant. Dan weet je zeker dat ze warm blijven zonder dat het kriebelt.  En de mutsen zien er ook nog eens prachtig uit, met mooie kabelpatronen of juist uni. Al dan niet met matching handschoenen en sjaal.

De absolute specialist is Barts. Dit merk is speciaal gericht op het warmhouden van hoofd, oren, nek en handen.  Door de jarenlange ervaring van Barts heeft Barts een collectie ontwikkeld speciaal om baby's en kinderen warm te houden. Sportieve, grappige en schattige mutsen, sjaals, wanten en handschoenen in diverse stijlen en kleurstellingen.

 

De handschoenen van Babyface en Noppies en Barts zijn ideaal voor dagelijks gebruik en beschermen je handen tegen de kou op zachte winterdagen. Als het echt kouder komen de vernieuwde handschoenen van Barts goed van pas op de fiets, tijdens het schaatsen of op wintersport. 

 

Mutsen, handschoenen en sjaals voor kids koop je in de online shop van Brandkids.

Verfijn de selectie