De leukste en mooiste meisjes rokken en rokjes nu bij Brandkids

 

Op zoek naar een leuk of schattig meisjes rokje? Bij Brandkids kan je kiezen uit een grote collectie merken en modellen meisjes rokken. A-lijn rokken, kokerrokken en spijkerrokken. Kies je voor prints, of staat je dochter juist effen rok beter? Onze collectie rokjes is veelzijdig en biedt voor iedere smaak een geschikt exemplaar.

 

Coole quote van modelegende Chanel: "A girl should be two things, classy & fabulous". Een rokje helpt hierbij. Het rokje en het meisje zijn namelijk onlosmakelijk verbonden. Rokjes zijn makkelijk te combineren met en zonder leggings en eindeloze combinaties zijn mogelijk met tops en T-shirts. Kortom rokjes inspireren en maken ontelbare variaties mogelijk. Bij Brandkids heeft voor elk mooi moment een bijpassend rokje . 

 

Een romantisch rokje met rushes van American Outfitters en Desigual en Scotch R'belle bijvoorbeeld! Of een ballonrok van IKKS. Ook leuk! En niks zo schattig als een dreumes in een stoere minirok van Tommy Hilfiger. Maar dan wel met een maillot eronder want elegant bukken is er nog niet bij natuurlijk. Merken als Baby Dior, Noppies, Armani, BFC, Cakewalk, Lili Gaufrette, Qtie, Petit Bateau en Jottum hebben de mooiste jurken en rokken in hun collecties: van romantisch, klassiek en feestelijk tot kleurrijk en stoer. Rondkijken alleen is al een feest op zich.

Verfijn de selectie