Rugzakken en rugtassen koop je online bij Brandkids

 

Brandkids.nl heeft rugzakken voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Voor de jongere kinderen is er keuze uit vrolijke ragzakken met dieren hoofden zoals die van Coq en Pate.  Voor de oudere kinderen hebben we hele coole rugzakken van de onder andere Herschel en Pepe Jeans. Naast de looks moeten de rugzakken natuurlijk ook functioneel zijn. Ook daar worden de rugzakken op geselecteerd.  Zo bieden we elk seizoen weer een grote collectie rugzakken met de nieuwste designs, in de hipste prints en de meest opvallende kleuren. Je wil toch goed voor de dag komen op school!

 

Schoolrugtassen: stevig en comfortabel

Schoolrugtassen: stevig en comfortabel Waarom zijn rugzakken toch zo populair? Iedere tiener loopt tegenwoordig met een rugzak. De “Good old” schooltas is totaal uit het straatbeeld verdwenen. De rugzak heeft nu eenmaal heel veel voordelen voor alle jongens en meisjes die naar school gaan. Door de brede, verstelbare schouderbanden zijn ze eenvoudig op te tillen en op de schouder of rug te dragen. Op de fiets kan die makkelijk in het kratje of bagagedrager. De schouderbanden zijn bij de betere ragtassen bovendien voorzien van antislip zodat ze beter op de schouders blijven zitten. Een schoolrugzakken zijn er vaak in 2 maten. De een heeft een hoofdvak deze zijn geschikt voor de lagere school of voor het sporten. Voor de middelbare school is een rugzakken met 2 grotere hoofdvakken noodzakelijk, waarbij 1 compartiment ruim genoeg moet zijn voor een laptop, boeken en andere documenten van A4-formaat. De kleinere (rits)vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine,  broodtrommel, waterfles en fietssleutels. Het gewicht van de boeken die elke dag moeten worden meegenomen stelt zware eisen aan de kwaliteit. Koop een goede rugzak daar heb je echt veel langer plezier van! Ook je boeken blijven mooier en levert je weer een beter verkoopprijs op of minder boetes. De  betere rugzakken zijn daarnaast zo ontworpen, dat ze het gewicht over de rug verdelen en rugklachten voorkomen. Ook wanneer de rugtas is volgepakt.

 

Klantenservice

Heb je een vraag over een rugtas, kleding, schoenen of speelgoed? Neem contact op met onze klantenservice ze helpen je graag.

Verfijn de selectie