Esprit babykleding en kinderkleding collectie lente en zomer 2015

 

Esprit is het bewijs dat leuke kinderkleding niet altijd veel hoeft te kosten. De prijs/kwaliteit verhouding bij Esprit is fantastisch.

 

Esprit kinderkleding

Kinderkleding heeft het vaak zwaar te verduren. Of het nu kleding voor jongens of meisjes is. In de speeltuin op de glijbaan, bij het voetballen op straat, tijdens het stoeien en kruipen over de vloer. Daarom maakt Esprit kinderkleding die de kinderen de vrijheid geeft om van elk moment te genieten; in comfortabele, maar sterke jeans of in een kortebroek met zachte jersey-T-shirts en een lekker vest.


Esprit Babykleding houdt rekening met andere wensen.

Zo bestaat de collectie babykleding uit meer dan alleen blauw en roze. Dankzij de stretchboordjes en praktische drukknoopjes is het verschonen een kinderspel. Katoenen kruippakjes en rompertjes moeten vele wasbeurten doorstaan en wat leuk als ze jaren later nog steeds geweldige herinneringen oproepen. 

 

De nieuwe collectie wordt altijd gratis bezorgd. Kan je niet wachten of heeft het haast? Kies dan voor PostNL, dan kan je tot 21.00 uur 's avonds bestellen en wordt het de volgende dag al bezorgd!

Verfijn de selectie