Nike is het bekendste sportkleding en sportschoenen merk ter wereld.

Nike heeft natuurlijk ook een grote keuze in sportkleding voor kinderen en dat vind je allemaal bij Brandkids.nl

Bij Brandkids.nl tref je sportieve Nike kinder t-shirts met korte mouw en lange mouw aan in een groot aantal maten en kleuren.

Behalve T-shirts van Nike voor jongens en meisjes bestaat de collectie ook uit Nike trainingsjacks en joggingbroeken. 

Daarin kunnen kinderen heerlijk sporten zoals hockey of voetbal spelen, maar het is natuurlijk ook lekker om in je vrije tijd te dragen. Vooral een Nike hoody of een sweater is voor kinderen ideaal om naar school aan te trekken. Zowel in de zomer als in de winter is het heel geschikt. Eigenlijk in alle seizoenen want een sweater of hoodie van Nike kunnen ook heel goed in het voorjaar of in de herfst als alternatief voor een vest.

 

Nike Dry-Fit voor jongens en meisjes

De comfortabele stoffen zitten gewoon heel lekker en absorberen het zweet goed. Nike heeft daarvoor het speciale Dry-fit materiaal ontwikkeld. Dit wordt ook gebruikt door topsporters en zorgt ervoor dat je huid droog blijft en het zweet snel afgevoerd wordt.

Voor skateboarders is er ook een te gekke Nike SB collectie beschikbaar. Met mooie graphics zoals skaters dat graag zien. Brandkids.nl heeft een ruime keuze en ook altijd aanbiedingen van Nike SB met interessante kortingen.

De ruime collectie waaruit je kunt kiezen bevat t-shirts korte mouw en lange mouw met het grote Nike logo. De t-shirts zijn er in de kleuren blauw, rood, grijs, groen, geel en nog veel meer. Het logo is altijd in een contrasterende kleur aangebracht of ton-sur-ton. Wat je ook kiest het is altijd lekker sportief. Ook broeken en sweat shirts zijn voorzien van het grote logo. Daarnaast is er ook ruime keuze in Nike producten zoals t-shirts met korte mouwen en t-shirts met lange mouwen die voorzien zijn van het kleine logo van Nike. Dit tref je ook aan op caps en jogging broeken. De caps zijn er eveneens met het grote logo zoals dat graag door skateboarders wordt gedragen. Hierop richt de Nike SB collectie zich ook, maar natuurlijk perfect en heel stoer om ook in de vrije tijd of naar school te dragen.

Het hele jaar door zitten er ook shorts en korte sport broeken in de collectie. Uiteraard is alles origineel en voorzien van de zeer bekende Nike swoosh. 

Ben je op zoek naar Nike kinderkleding voor jongens of voor meisjes, dan ben je met de grote keuze bij Brandkids aan het juiste adres. 

Verfijn de selectie