Badmode jongens online shop lente en zomer 2016

Het is voorjaar, dé tijd om je zomervakantie te gaan boeken en dus ook om nieuwe zwemkleding te kopen. Je kinderen staan eveneens te popelen om de zee in te springen met een nieuwe zwembroek aan. Je droomt al helemaal weg bij de gedachte van jouw jongetje aan het strand in een stoer zwempakje, op waterschoenen en een zonnehoedje op. Natuurlijk moet je die kleine goed insmeren met zonnebrand, maar wist je dat we bij Brandkids een nieuw kinder badmodemerk hebben dat UV-werende zwemkleding biedt? Het heet Snapperrock en sommige zwemshorts uit hun zwemkledingcollectie gaan zelfs tot beschermingsfactor 50. Ontdek het op de website!     

 

Zwemkleding die snel droogt

Zie jij je kind bij voorkeur in een zwempak of toch liever in boardshort met bijbehorend zwemshirt? Het kan ook allebei, want hoe vaak gebeurt het niet dat jongetjes overenthousiast nog even een duik nemen, net voordat je naar huis wilt gaan? Dan is het wel zo prettig als hij een extra setje badkleding bij zich heeft, zodat je ‘m nog wat droogs kan aantrekken. En ben je een dagje bij het zwembad, dan laat je de ene set drogen in de zon, terwijl je kind de ander draagt terwijl hij aan het poedelen is in het water. Zo wissel je ze steeds weer om. Claesen’s heeft boardshorts en UV-shirts in zijn lente/zomercollectie met speelse afbeeldingen van onder meer raceauto’s en haaien!   

 

Is het een zwembroek of een zwemshort?

Oudere jongens en tieners, die zweren uiteraard bij zwembroeken en zwemshorts. Zwembroeken zijn er in korte en lange modellen. Ze hebben in tegenstelling tot zwemshorts niet altijd een aantrekkoord. Tumble ’N Dry en McGregor hebben dit seizoen heel gave met tropische print. Deze exemplaren hebben overigens ook een binnenbroekje. Houdt jouw kind meer van uni, scoll dan eens langs de strandshorts van Protest (ook volop vertegenwoordigd in onze outlet!), daar zit vast iets van zijn gading bij. O en vergeet de lente en zomercollectie van Gaastra niet. Die is voor de echte sportivo met shorts in tinten als indigo en fluo.

 

Zwemshorts waarin hij zich zeker voelt

Iedere jongen heeft zo zijn voorkeur qua zwemkleding. Ze hebben al zo weinig om het lijf, dus hun zwemshort moet ze hoe dan ook een zeker gevoel geven. Heb je thuis een zoon met een wat klassiekere stijl? Grote kans dat hij de gestreepte zwembermuda van Ralph Lauren dan helemaal te gek vindt. Is die van jou in het bezit van een paar lange (lees: dunne) benen? Dan wil hij die vast zoveel mogelijk verhullen. Met de toffe zwemshorts van Tommy Hilfiger komt hij een heel eind. En het coole drukke dessin dat dit exemplaar heeft, leidt ook meteen de aandacht af!     

 

Gratis verzending, snelle levering en thuiswinkel waarborg. Bekijk het aanbod badkleding voor jongens bij Brandkids.

Verfijn de selectie