Mutsen, handschoenen en sjaals voor jongens 

De wintercollectie mutsen, sjaals, handschoenen en wanten bij Brandkids houden je warm van de eerste koele dagen in de herfst, maar ook als het echt gaat vriezen. Wellicht vriest je het niet meer zo vaak, maar als het dan zo koud is, wil je wel dat je zoon er lekker warm bij loopt en ook nog leuk uit ziet. Met de uitgebreide collectie met merken als Barts, McGregor, Noppies, Gaastra of Tommy Hilfiger, ziet je zoon er goed uit bij het schaatsen op fiets naar school, sneeuwballengooien of op de piste.

 

De jongensmutsen zijn er in vele modellen en materialen, wollig warm en zacht van echt wol, of juist lekker van katoen of acryl. De echte toppers hebben ook een fleece binnenkant. Dan weet je zeker dat ze warm blijven zonder dat het kriebelt.  En de mutsen zien er ook nog eens prachtig uit, met mooie kabelpatronen of juist uni. Al dan niet met matching handschoenen en sjaal.

 

De absolute specialist is Barts. Dit merk is speciaal gericht op het warmhouden van hoofd, oren, nek en handen. Door de jarenlange ervaring van Barts heeft Barts een collectie ontwikkeld speciaal om baby's en kinderen warm te houden. Sportieve, grappige en schattige mutsen, sjaals, wanten en handschoenen in diverse stijlen en kleurstellingen.

 

De handschoenen van Babyface en Noppies en Barts zijn ideaal voor dagelijks gebruik en beschermen je handen tegen de kou op zachte winterdagen. Als het echt kouder komen de vernieuwde handschoenen van Barts goed van pas op de fiets, tijdens het schaatsen of op wintersport. Bestel uw mutsen, handschoenen en sjaals voor jongens online bij Brandkids.

Verfijn de selectie