T-shirts jongens lange mouw korte mouw online shop lente en zomer 2016

Er zijn weinig kinderen die koukleumen zijn. Op zich logisch want ze zijn natuurlijk de hele dag in beweging. Vooral jongens kun je mede om die reden uittekenen in een spijkerbroek met T-shirt. Een ideale outfit want de kinderen kunnen zich er heerlijk vrij in bewegen en daarnaast eindeloos variëren. En jongens t-shirts kun je natuurlijk ook heel gemakkelijk online kopen. Dan trekken de jongsten bijvoorbeeld een exemplaar met hun favoriete stripheld aan naar school, en verwisselt mama dat in het weekend voor een wat netter polo shirt. Tieners bepalen uiteraard helemaal zelf wat ze willen. Hun T-shirt moet niet alleen lekker zitten, het moet ook bijzonder zijn, onderscheidend. De kleding moet hun identiteit onderstrepen. De collectie T-shirts van Stones & Bones is daar op en top geschikt voor. Een polo of T-shirt van Ralph Lauren geeft een heel andere indruk dan een van Esprit of Vingino. Sportieve kids geven weer vaak de voorkeur aan een shirt van Tommy Hilfiger of McGregor voor boys.  

Sportkleding is tegenwoordig ook mode. De functionele t-shirts van Nike en van Name-it  zijn daar speciaal voor gemaakt. Name-it heeft het materiaal Playtech ontwikkeld waardoor je minder zweet

 

Tijd voor een nieuwe favoriet

Woont jouw kind zo ongeveer in zijn lievelingsshirt, terwijl jij hem zo graag eens in iets anders zou willen zien (al was het alleen maar omdat het ding langzamerhand onwel begint te rieken)? Sluit een compromis en koop samen online t-shirts voor je zoon. Stel voor dat je zoon een paar nieuwe t-shirts mag uitzoeken. Met een graphic, een stoere print of gewoon effen, het maakt niet uit. Dan kan die van hem in de was en spreek je af dat hij zijn favoriet maximaal twee keer per week aantrekt. Scroll vervolgens met je zoon langs het assortiment jongens T-shirts in onze webshop, en zie zijn ogen oplichten zodra hij zijn nieuwe favoriet(en) ontdekt. Wordt het een sportief T-shirt van Converse? Een vrolijke van Name-it? Of toch liever een gestreepte met V-hals van Claesen’s? Sommigen schrijven dit merk trouwens als Claessens of Claesens, maar dat mag je wat ons betreft helemaal zelf weten. Dat het zonnetje maar heel lang mag schijnen!    

 

Shirt voor een klein prijsje

Vind je een lage prijs erg belangrijk, kijk dan snel in onze outlet. Hier vind je voordelige T-shirts voor baby's, peuters, kids en tieners! En ook van mooie merken zoals van American Outfitters en een omvangrijke collectie korte mouw t-shirts van Relaunch, Kidzface en ook lange mouw t-shirts van Tumble ’n Dry voor jongens. In de outlet heb je ruime keuze aan t-shirts met een fijne korting.  Je begrijpt het al: online t-shirts kopen door je bij Brandkids.

 

Wastips

Brandkids geeft bij elk artikel aan hoe je het kledingstuk het best kunt wassen. Door het wasvoorschrift zorgvuldig op te volgen, zorg je ervoor dat de kleding van je kind zo lang mogelijk mooi blijft. 

Verfijn de selectie