Long sleeves of te wel T-shirts met lange mouwen voor jongens

T-shirts met lange mouwen zijn misschien wel het favoriete kleding stuk van jongens. Lekker zacht niet te warm en als het wat kouder wordt makkelijk te combineren met een vest of hoodie. En altijd goed te combineren met bijna elke broek of jeans. Kortom echt onmisbaar in elke zomer- en wintergarderobe. Investeer in een serie basic long sleeves en long sleeves met een vrolijke print en je kunt eindeloos combineren met jeans, chino's, sweatpant en shorts.

 

Onmisbaar voor jongens: T-shirts lange mouwen

De keuze is bijna eindeloos. ronde hals, v hals, slim-fit of juist een ruim vallend model. Gemaakt van biologisch katoen al dan niet met lycra voor de betere fit. Ultieme basics zijn de uni witte, grijze, zwarte, blauwe T-shirts. Kies je voor een print dan je pas echt losgaan en je zoon een garderobe op maat aan meten. Helemaal passend bij zijn karakter en smaak. Varierend van Disney karakters zoals in de Disney collectie van Relaunch, of Paul Frank. Liever een een leuke tekst dan kan je bij LCKR, IKKS en Protest terecht. Een inspirerende vrolijke print vind je dit seizoen bij de longsleeves van Tommy Hilfiger. Liever een vlag? Dan is Pepe Jeans altijd goed met de Union Jack de vlag van Groot Brittannië en Tommy voor de Amerikaanse Stars en Stripes. En dan heb je nog bijzondere details zoals badges, zakjes en elleboogstukken.  

In de online shop van Brandkids vind je een heel groot assortiment T-Shirts met lange mouwen. Hier slaag je altijd voor je zoon. Je vindt het inde nieuwste collectie, de outlet of tweede hands en zit altijd iets tussen in elke prijsklasse. 

Verfijn de selectie