Favoriete hobby

‘Wil je die groene met stippen of die gele met roze en groene stippen? Of wacht, die witte blouse met verlaagde taille met aantrekkoordje is ook ontzettend schattig. Wat zeg je? Ja, die bloemetjes blouse met elastisch smokwerk in de taille is inderdaad ook erg lief. Die doen?’ Je dochter knikt heftig ja. Jij twijfelt nog een beetje. Je dochter kent dat gedraal en maakt zich uit de voeten. Haar taak zit erop: jou adviseren over haar eigen garderobe. Keuzes maken is nou eenmaal niet je sterkste punt. Daarbij komt dat je gewoon gek bent op kleding, dus dat snuffelen op brandkids.com is eigenlijk gewoon een hobby. Uiteindelijk reken je vier blouses af in plaats van drie. Want met een shirtje eronder en een colbertje of vestje erover kan ze er ook de winter mee door. Hartstikke slim toch?!

 

Hormonale puber of eigenwijze dreumes

Bij brandkids hebben we blouses in alle soorten en maten, voor meisjes in de leeftijd van 0 tot 16. Heeft jouw dochter de leeftijd bereikt dat haar hormonen een loopje met zowel haar als jou nemen, maar mag je er absoluut niks van zeggen?! Dan kun je terecht bij merken als Supertrash, Tommy Hilfiger, IKKS, American Outfitters, Rags en Vingino. Hobbelt er bij jou nog een eigenwijze dreumes rond,kijk dan eens bij Babyface, Little Feet, LCKR, Imps& Elfs, Noppies, Bomba of Cakewalk. Of je nou op zoek bent naar een luchtige zomerblouse voor op vakantie, een stoer overhemd waarin je tomboy lekker kan ravotten een gevoerd, sportief exemplaar voor boven de wintersport broek, mocht je in maart een heerlijk zonnetje treffen tijdens het skiën. Je vindt het allemaal bij brandkids.com!


Pareltjes en brandshops bij brandkids.com

Brandkids.com heeft een inspirerende mix van bekende merken en ‘pareltjes’ van merken die in Nederland nog nauwelijks verkrijgbaar zijn. Al deze merken hebben gemeen dat ze mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding maken. Je shopt bij ons in stijlvolle brandshops. Dit zijn online boetieks van mooie merken waarin je je helemaal kunt onderdompelen in de look en feel van je lievelingsmerk. Heb je geen favoriet merk maar ben je gewoon op zoek naar een romantische blouse voor je dochter? Kies bij categorie voor overhemden en blouses en de meest prachtige blouses vullen in een klap je scherm. Geen tijd of zin om alles te bekijken en weet je precies wat voor stijl je zoekt? Kies dan bij stijl voor kleurrijk, casual, sportief, stoer, klassiek, chique en feestelijk, romantisch of streetwear. Shoppen bij brandkids is kinderlijk eenvoudig!

Verfijn de selectie