T-shirts meisjes korte mouw online shop lente en zomer 2016

Vrouwen stellen vaak dat ze nooit genoeg kleding hebben. En hun dochters kunnen zich al snel in dat gegeven vinden. T-shirts, topjes, hemdjes, het liefst combineren de dames hun jeans iedere dag met wat anders. Nu, Brandkids speelt direct op die behoefte in met een enorm gevarieerd aanbod shirts voor meisjes van vier tot zestien jaar. Jonge kinderen zijn dol op vrolijke kleuren en toffe prints. Het label Kidzface speelt daar slim op in met tees in toffe sorbetkleuren en hartjes. Maar ook Bomba for Girls snapt wat een meisje wil; een top met een geweldige paardenafbeelding, om maar eens iets te noemen. Toch vaak het ultieme lievelingsdier. Strepen en stippen blijven daarnaast ongekend populair onder de jongste fashionista’s. Babyface, Name It en McGregor hebben heel leuke shirts in het assortiment.    

 

Ieder meisje heeft haar eigen favoriete T-Shirt

Pubers houden er op hun beurt een uitgesproken smaak op na. Een effen top is prima, toch geven ze meestal de voorkeur aan iets opvallenders. Een singlet met een kreet bijvoorbeeld of een coole graphic. Is dit jouw ding? Scroll dan snel naar Tommy Hilfiger, Tumble ‘N Dry of Replay en laat je verrassen! Door zo’n tof T-shirt onder een spijkerjack te dragen, fungeert deze als een echte eyecatcher. Zit het weer een beetje mee, dan kunnen de meiden lekker zonder jas de show stelen in hun nieuwe aanwinst. Nog meer dan pubermeisjes zijn wat oudere tieners erg van de details. Ze dragen weliswaar regelmatig een top in één kleur, maar wat deze extra interessant voor ze maakt, is wanneer er iets bijzonders mee aan de hand is. Dat er een paar subtiele pailletten op zitten of dat het een stijlvol kapmouwtje heeft. De meiden willen er te allen tijde tiptop uitzien. Ook zij zijn daarom bij www.brandkids.nl aan het goede adres.    

 

We want more… T-shirts en tops

Iedereen wil zo lang mogelijk van zijn nieuwe shirt of top genieten. Maar ja, het favoriete T-shirt van je kind krijgt natuurlijk wel veel te verduren. De ene keer gaat er een drinkbeker melk overheen, dan zitten er weer chocoladevlekken op, en je moet ook niet raar opkijken als je dochter eigenhandig die roestige ketting terug om haar fiets heeft gelegd (lees: roest/teervlekken all over!). Kortom, het is dus wel zo fijn als je meerdere favo T-shirts in de kast hebt liggen.    

 

Shirt voor een klein prijsje

Vind je een lage prijs erg belangrijk, kijk dan snel in onze outlet. Hier tref je voordelige T-shirts voor baby's, peuters, kids en tieners!

       

Wastips

Brandkids geeft bij elk artikel aan hoe je het kledingstuk het best kunt wassen. Door het wasvoorschrift zorgvuldig op te volgen, zorg je ervoor dat de kleding van je kind zo lang mogelijk mooi blijft. 

Verfijn de selectie