11 November is de dag…

08 November 2017 - Noëlle

banner sint-maarten

Zaterdag is het alweer zover: Sint-Maarten! Dé feestdag waarbij kinderen door het hele land de huizen afgaan om de leukste liedjes te zingen en daarvoor een traktatie ontvangen.

Wie maakt de mooiste lampion? En ga je samen met mama of papa of loop je met een groepje? Maar misschien wel de belangrijkste vraag; Wat trek je aan? Want het wordt steeds kouder deze dagen en je kan natuurlijk niet uren in de kou lopen.

Aankomende zaterdag is er regen voorspeld, dus water- en winddichte kleding is zeker van toepassing! Kies voor een lekkere gevoerde jas, zodat je het heerlijk warm hebt tijdens deze koude dag(en). Voor de meisjes is er een toffe knalroze jas van Didriksons verkrijgbaar. Een fijne warme parka, die overigens ook in andere kleuren te vinden is. Doe daarbij de zwarte handschoenen van Barts aan en je bent klaar voor de lampionnentocht!

Natuurlijk kunnen ook de jongens niet achterblijven. Ook hier komt de Didriksons jas van pas, want deze staat ook bij de jongenscollectie! In een donkerblauwe en zwarte kleur. We weten natuurlijk inmiddels al dat de jas water- en winddicht is, maar door de zakken is hij ook erg handig! De capuchon is daarbij ook niet te missen, handig om je te weren tegen wind en regen en toch trendy door de afwerking met de bontkraag. Leuk om bij deze jas te dragen is de muts van Scotch Shrunk, de donkerblauwe kleur komt daarin terug en het staat dan ook super fashionable!

Dus, trek een warme comfy outfit aan en ga ervoor! Sinte, sinte maarten…

meisjes sint-maarten

Handschoenen: Barts - €14,99

Jas: Didriksons Kids - €149,95

jongens sint-maarten

Jas: Didriksons Kids - €149,95

Muts: Scotch Shrunk - €35,95

 

Nieuwsgierig geworden naar de collecties? Dat snappen we, neem vooral een kijkje op onze webshop voor veel meer kinderkleding!