Back to school met NIK&NIK

29 augustus - NikkiDe zomervakantie zit er voor de meesten alweer bijna op 4 September zijn alle scholen weer begonnen. Bij het begin van het nieuwe schooljaar hoort ook bijna een nieuw modeseizoen. Dus met wat kan je het beste het nieuwe schooljaar starten dan met nieuwe kleding van het merk NIK&NIK?!

Het kinderkledingmerk NIK&NIK komt van Nikkie Plessen (van NIKKIE). Nikkie is zelf ook moeder, daardoor weet zij als geen ander dat kinderen eigenwijs kunnen zijn en dat zij het liefste zelf uitkiezen wat ze aan willen trekken.


“Als ik kijk naar mijn dochter Jolie, hoef ik niet thuis te komen met een saaie jeans en een coltrui. Een trui die kriebelt, een broek waar je geen koprollen in kunt maken of een print die ‘écht niet cool is’: kinderen zijn gewoon goudeerlijk!” – Nikkie


Met dit merk kunnen de kinderen zelf de leukste combinaties creëren. De collecties hebben classics, basics en stoere statements. Hiermee worden er leuke outfitjes gemaakt met een ‘edgy touch’. De collecties bestaan uit artikelen met verschillende pasvormen en silhouetten, waardoor daar ook leuk mee gecombineerd kan worden!
De collecties van NIK&NIK bestaan uit high-end ontwerpen en luxe materialen, maar wel voor leuke en betaalbare prijzen!

In de nieuwste collectie komen felle kleuren terug. Groen en rood hebben duidelijk de overhand in deze nieuwe collectie. Zo wordt de collectie alles behalve saai, maar juist heel vrolijk!

Shop nu de nieuwste collectie bij ons in de webshop!


T-Shirt:€29,95 
Rok: €54,95Sweater: €54,95
Broekrok: €59.95Sweater: €54,95
Rok: €59,95


Bron: NIK&NIK, Brandkids