De leukste instappers van dit voorjaar

19 maart 2018 - Wendy 

Eindelijk is het lente! En dat betekent geen gewatteerde laarsjes meer, maar vrolijke sneakers met de leukste printjes en kleuren. Ons assortiment is zo breed dat er sowieso wel iets leuks tussen zit voor jouw kids. Heb je geen idee hoe je deze leuke instappers kunt combineren? Geen zorgen, wij helpen jou wel. Lees vooral verder voor de leukste instappers van dit voorjaar.

Op onze webshop hebben wij talloze leuke sneakers met verschillende patroontjes. Neem deze als voorbeeld. Deze sneaker is van Vingino in de kleur rose goud en heeft leuke franjes aan de zijkanten. Hoe gaaf is dat?! Deze sneakers zijn super leuk te combineren met een witte broek en een beige t-shirt. Of wat dacht je van een knalroze sneaker van Converse. Met de welbekende logo aan de zijkant. De knalroze kleur past heel goed bij een denim blauwe jeans.

Voor de boys hebben wij stoere printjes! Hieronder hebben wij vooral de kleuren blauw en groen. De eerste sneaker is van Braqeez met een legerprint. Héél stoer dus! De tweede sneaker is van Shoesme en voorziet van tintje oranje. Beide sneakers zijn super goed te combineren met een denim blue jeans en of zwarte jeans.

 

Sneakers - Converse - €44,95          Sneakers - Vingino - €80,00

Sneakers - Braqeez - €69,95           Sneakers - Shoesme - €59,95  

Natuurlijk zijn de sandaaltjes niet te missen. Voor de girls hebben wij gave printjes en heel veel bloemen! Wat dacht je van de sandaaltjes van het merk Shoesme. De eerste sandaal is super vrolijk en voorziet van veel franjes en felle kleurtjes. Of heb je toch liever een sandaal met neutrale kleuren? Deze sandaal is in de kleur zilver en heeft twee bloemetjes aan de zijkant. En om de sandaal helemaal af te maken, is de zool in de kleur roze.

Voor de boys hebben we deze sandaal van Develab, met een stoere legerprint. Onder een zwarte jeans is de outfit helemaal compleet. Toch liever iets anders? No worries, deze grijze sandaal zal je super staan, vooral onder een bijpassende denim jeans.

 

Sandaal - Shoesme - €69,95             Sandaal - Shoesme - €59,95

Sandaal - Develab - €39,95               Sandaal - Shoesme - €59,95

Nu zijn jouw kids helemaal klaar voor de lente! Ben jij benieuwd wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Kijk hier ons aanbod.