De nieuwe collectie is binnen!

30 januari 2018 - Wendy

De dagen worden beetje bij beetje warmer, de zon schijnt meer en de vogeltjes fluiten.... De koude winterdagen zijn bijna voorbij! Start het najaar met frisse lentes/zomerse look voor jouw kids bij www.brandkids.nl, want wij hebben de nieuwe SPRING/SUMMER collectie voor je klaarstaan.

Om alvast inspiratie op te doen, hebben wij een paar toffe looks uitgezocht. Van zomerse printjes tot aan felle kleuren. Van rokjes tot aan stoere tassen, wij hebben echt van alles voor jouw kroost!

Voor de meisjes hebben wij bijvoorbeld een denim jacket van het merk NIK&NIK. Combineer met een wit shirtje en een zomers rood rokje met bloemenprint.

https://www.brandkids.nl/nikandnik/t-shirt-landon-off-white/

https://www.brandkids.nl/nikandnik/spijkerjas-whatever-forever-club-blue/

https://www.brandkids.nl/nikandnik/rok-dina-flower-red/

 

Voor de jongens hebben we geen rokjes met bloemenprintjes, maar shirts met stoere kleuren. De kleur blauw is in dit najaar een hit! Zo hebben wij dit stoere shirt van Amsterdam Blauw. Daarnaast hebben wij blue denim jeans en tot slot dit gave rugtas van Vingino met de kleuren feloranje en blauw.

https://www.brandkids.nl/amsterdams-blauw/t-shirt-ams-blauw-light-grey/

https://www.brandkids.nl/scotch-shrunk/jeans-eddy-blue/

https://www.brandkids.nl/vingino/tas-vaco-bag-regular-army-green/ 

Nieuwsgierig geworden naar de SPRING SUMMER collectie? Dat snappen we, neem vooral een kijkje op onze webshop voor meer trendy kinderkleding!