Happy Sinterkerstennieuw! Check hier de leukste outfits voor de feestdagen!

01 December 2017 - Noëlle

 

banner

Het is vandaag 1 december en dat betekent dat de maand van de feestdagen is aangebroken! Ja, deze dagen komen steeds dichterbij en natuurlijk hoort daar ook een feestelijke outfit bij! Zowel voor jongens als meisjes hebben wij van Brandkids onze favoriete items, check ze hieronder!

Voor de jongens wordt al snel gedacht aan een kostuum, maar waarom geen leuke chino of jeans met een tof overhemd? Neem bijvoorbeeld deze beige chino van Scotch Shrunk, goed te combineren met dit donkere overhemd van NIK&NIK of juist een licht overhemd zoals deze van Amsterdams Blauw. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Zo creëer je een nette look, die toch lekker comfortabel zit.

jongens

Bovenste overhemd: Amsterdams Blauw - €59,95

Onderste overhemd: NIK&NIK - €69,95

Chino: Scotch Shrunk - €69,95

 

Ook voor de meisjes is feestelijke kleding verkrijgbaar. Er zijn een hoop jurkjes, maar degene die er voor ons toch echt uitspringt is deze van FLO. Een glanzende, wijduitlopende rok als aan de onderkant, met een sweater-achtige bovenkant. Deze ‘sweater’ heeft gouden glitters op de strepen en is bevestigd aan de rok door middel van blauw elastiek, wat het erg gemakkelijk en fijn te dragen maakt. Door deze glitters en de glanzende rok heeft deze jurk een feestelijke uitstraling.

meisjes

Jurk: FLO - €49,95

 

Niet echt een jurkjesfan? Dan zijn er ook genoeg rokjes verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld deze grijze rok van FLO, combineer deze met een gouden sweater zoals deze van Little 10 Days en voilà , je bent party-proof!

rok

Sweater: Little 10 Days - €99,95

Rok: FLO - €35,00

 

Toch niet helemaal jouw style? Neem dan een kijkje op onze webshop voor meer leuke kinderkleding!

 

Bron: Brandkids