Het is Carnaval!

9 februari 2018 - Wendy

Nog een paar nachten slapen en dan is het weer zover....Carnaval! En dat betekent dat de straten vol staan met gave trucks, parades en natuurlijk heel veel confetti! Vier je geen Carnaval, maar je wilt wel iets doen of je hebt geen idee wat je gaat doen, geen zorgen. Naast parades lopen en verkleden zijn er nog veel meer andere dingen te doen tijdens Carnaval. Lees daarom vooral verder.

Carnaval masker knutselen
Wat dacht je van een Carnaval masker knutselen? Een leuk bezigheid voor de kids. Er zijn honderden templates van maskers te vinden op internet. Beplak met confetti en kleur in met stiften. Makkelijk en super leuk om te doen!

Carnaval koekjes versieren
Niks is leuker dan koekjes versieren! Decoreer met verschillende kleuren marsepein en glazuur en versier af met pareltjes en discodip. Maak verschillende vormpjes met de koekjesvormpjes. Van gekke hoedjes tot aan clowns. Je kunt het zo gek bedenken hoe je het maar wilt. Super leuk om te doen en daarna kun je ze lekker opeten!

Elkaar schminken
De jongens worden piraten en de meisjes worden prinsessen. Alles kan tijdens Carnaval, niks is gek. Schminken is natuurlijk super leuk en creatief om te doen. Geen zorgen schmink kun je heel makkelijk en snel verwijderen met zeep!

Verkleden
Of toch lekker thuis verkleden met de kids. Zoek je kleding met leuke en uitdagende patroontjes, patches en exotische kleuren? Dan ben je op het juiste adres! Brandkids heeft alles voor je kroost. Voor de meisjes hebben wij een gave roze haarband van het merk NINNI VI en de musthave laars met patches. Voor de jongens hebben wij een stoere pet van DSQUARED2 en gave sneakers van GEOX in de kleur blauw met stoere vlam op de zijkant. Wie wilt dat nou niet?

Jouw kids zijn nu helemaal CARNAVAL PROOF! Shop voor meer leuke en uitdagende kleertje op www.brandkids.nl