Het is zover: Sweater Weather!

13 september - Noëlle

 

Rode sweater NIK&NIK

 

Regen, regen en nog meer regen. Het weer zat de afgelopen tijd niet erg mee en helaas zal dit voorlopig nog wel even aanhouden. Maar niet getreurd, want een leuke outfit maakt je dag een stuk positiever!

Het najaar komt steeds dichterbij en dat betekent: Sweater weather! Tijdens deze koude, regenachtige dagen is er niets fijner dan een warme comfy sweater. Een absolute musthave voor aankomend seizoen dus. Natuurlijk is er een toffe nieuwe collectie voor zowel jongens – als meisjes, waarbij de trendkleuren van dit seizoen duidelijk naar voren komen.

Streepjes, ruitjes… Het komt weer allemaal terug dit seizoen. Het merk Amsterdams Blauw zag dit al aankomen en dat is duidelijk te merken aan de nieuwe collectie voor de jongens: Heel. Veel. Strepen. Gecombineerd met een felrode of rustigere kleur. Zijn strepen niet jouw ding? Er is genoeg keuze, waaronder bijvoorbeeld een leuk army vest van RETOUR of de         ‘ Mr Black ‘ trui van NIK&NIK.

Opvallende, wijde of pofmouwen? Ook dit is een populaire trend voor aankomend seizoen. In de nieuwe meidencollectie DSQUARED2 is dit terug te zien (zie onderstaande foto). Door het pofmouwtje krijgt deze casual trui toch net wat extra’s. Mocht dit niet echt jouw smaak zijn, kan je ook gaan voor een andere trend: De denim look. Een voorbeeld hiervan is de               ‘ Petry Indigo Blue ‘ van RETOUR. Liever een rustigere kleur? Ook daar is aan gedacht. De hoodie van Amsterdams Blauw heeft een zachtgrijze kleur met een leuk printje.

Trui - Ams Blauw Stripes Red €49,95

Vest - Edo Army €69,99

Trui - Petry Indigo Blue €49,99

Trui - Mr Black €54,95

Sweater - Girls Dsquared2 Grey €39,95

Vest - Hoodie Bow Light Grey €69,95

 

 

Bron: Locals United, Rubriek, Dresscode, Flair