Jeans are always a good idea!

3 november 2017 - Noëlle 

jeans banner

Jeans, spijkerbroek of denim, hoe je het ook noemt, het blijft een tijdloos item. Sinds 1959 is de jeans populair in Europa en dit is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Er is ook zoveel keuze! Of je nou een jongen of meisje bent, van licht of donkerblauw houdt of liever een skinny dan een regular fit draagt, tegenwoordig is er vanalles op de markt! Dit zeer geliefde fashion item wordt daarom deze week in de spotlight gezet.

Brandkids heeft een grote collectie aan jeans voor kids, van verschillende merken. Voor de meisjes vind je onder andere jeans van de merken Be a Diva, NIK&NIK en Blue Rebel. Al deze spijkerbroeken hebben een verschillende kleur en fit. Soms hebben ze nog iets extra’s, zoals een pijp die omgeslagen kan worden, gaten, een print of een bepaalde wassing. Het fijne aan Brandkids is dat niet alleen het assortiment, maar ook de maten zeer uitlopend zijn. Veel merken beginnen met maat 92 en lopen soms zelfs tot maat 176!

Ook de jeanscollectie voor de jongens is erg groot. Hier vind je jeans van onder andere Diesel Kids, Amsterdams Blauw en Blue Rebel. In het assortiment van Blue Rebel vind je zeer van elkaar verschillende jeans, zoals bijvoorbeeld een klassieke grijze tot een zwarte met gaten. De Diesel Kids collectie van Brandkids heeft voornamelijk wat donkerdere jeans, waarvan ook een aantal met gaten op de knie/bovenbeen.

Uiteraard zijn er ook genoeg jeans van topmerken in de sale. Zo heb je al een jeans van Blue Rebel vanaf €19,98. Een jeans met hoogwaardige kwaliteit, voor een goede prijs! Benieuwd naar de nieuwste jeanscollectie van Brandkids? Check onderstaande afbeeldingen en/of neem een kijkje op de webshop.

Een greep uit de meisjescollectie:

meisjes jeans

Van boven naar beneden: 

Be a Diva - Twice Snake Blue - €59,95

Blue Rebel - Jet Shimmer Wash - €54,99

NIK&NIK - Not a Boyfriend Jeans Mid Blue Denim - €69,95

 

En uiteraard ook een greep uit de collectie voor jongens: 

jeans jongens

Van boven naar beneden: 

Amsterdams Blauw - Basket Denim Light Blue - €59,95

Diesel Kids - Destroyed Denim Grey - €114,99

Blue Rebel - Groove Comfy Slim Fit Construction Wash - €54,99

 

Bron: Brandkids, Wikipedia