Laat je inspireren door Denim

 

22 februari 2018 - Wendy

Denim, denim en nog eens denim. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Puilt de kledingkast van jouw koters ook uit van de denim items? Dat is logisch, denim is namelijk de ‘key to everything’. Voor alles wat met denim te maken heeft ben je bij Brandkids dan ook zeker op het juiste adres. Van spijkerrokjes tot aan denim blouses. Lees vooral verder als je NU al enthousiast bent geworden.

Ladies first! Blousjes, rokjes en spijkerjasjes. Combineer spijkerjasjes met schattige jurkjes voor een lieve look met een stoere touch. Om wat extra’s toe te voegen aan deze outfit, kun je bijvoorbeeld een haarband op doen. Op onze webshop hebben we verschillende leuke kleuren en printjes. Of ga voor een stoere boyfriend jeans met een oversized sweater. Doe een paar witte sneakers erbij en jouw kleine meid is klaar om te gaan!

 

 

                                                                   

Voor de stoere jongens hebben wij ook denim in overvloed. Denim blouses zijn helemaal van nu en passen heel goed bij donkere jeans. Voor de finishing touch voor deze outfit hebben we stoere boots! Uiteraard hoort een goede jeans ook in dit rijtje thuis. Van een spijkerbroek met witte vlekken tot aan een zwarte denim met gaten, wij hebben het in huis! Stoer te combineren met een blazertje of een vest. 

 

                                                                         

 

Al nieuwsgierig geworden? Bekijk onze webshop voor een ruimer denim aanbod!