Laat je inspireren door onze nieuwe Spring Summer Collectie

 

 

9 maart 2018 - Wendy

Beetje bij beetje wordt het een graadje warmer. De lente gaat bijna beginnen en dat betekent dat de nieuwe spring summer collectie binnen is. Wij hebben echt van alles. Met in dit voorjaar veel pastel kleuren & zomerse printjes. Wil je weten hoe je die perfect kunt combineren? Lees dan vooral verder en laat je inspireren door onze nieuwe Spring Summer collectie.

 

Voor de girls hebben wij dit vrolijke shirtje in de kleur knalroze, met de tekst ''you go girl'' erop. Daarnaast hebben wij dit stoere rokje van NIK&NIK en aan de zijkanten met sterretjes erop, hoe gaaf is dat? Met de rosegold sneakers van Skechers ben jij er helemaal klaar voor! En als laatst om het helemaal af te maken hebben wij dit schattige rode haarbandje van NIK&NIK, met een gedraaid design en een print van vredestekens. Girls, jullie zijn nu ready voor de lente!

 

                             

Van links naar rechts:

Haarband: Nik&Nik - 24,95

T-shirt: Nik&Nik - €29,95

Rok: Nik&Nik - €59,95

Sneakers: Skechers - €54,95

 

Voor de boys hebben wij dit zomerse shirtje met rode en witte strepen. Daarnaast hebben wij deze stoere jeans van Indian Blue Jeans in de kleur max medium denim. De jeans heeft langs de zijkanten een donkerblauwe met rode en een witte streep aan details. Perfect voor in de lente zo'n korte broek. Combineer dit met een paar gave witte sneakers. Deze zijn van Skechers en staan super stoer onder die jeans! Tot slot hebben wij deze stoere pet van Scotch Shrunk in de kleur moerras groen.

                            

 

Van links naar rechts:

Pet: Scotch Shrunk - €29,95

T-shirt: Nik&Nik - €39,95

Jeans: Scotch Shrunk - €65,95

Sneakers: Skechers - €64,95

 

Wil je nog meer zien van de nieuwe Spring Summer collectie? Kijk dan snel op onze webshop om meer inspiratie op te doen en wie weet zien we jouw kids met hun nieuwe outfit!