Let’s FALL in love with winter coats!

29 september - NikkiDe dagen beginnen weer korter te worden en de blaadjes vallen van de bomen. Dit kan alleen maar betekenen dat het najaar eraan komt!

Omdat het koudere najaar eraan zit te komen wil je natuurlijk niets liever dan er warm bij lopen. Dus een comfy en leuke dikke winterjas is een must voor het najaar! Het zoeken naar een winterjas is meestal een hele klus. Ouders willen natuurlijk een goede en warme jas voor hun kinderen en de kinderen letten veel meer op het uiterlijk van de jas zelf. De jas moet natuurlijk wel leuk eruitzien op het schoolplein! Om jullie zoektocht makkelijker te maken hebben wij op Locals United goede en warme winterjassen, maar met een heel leuk design! Zo is iedereen blij met de nieuwe winterjas :).

Voor meisjes hebben wij dit jaar wat langere winterjassen. De jassen zijn in allerlei verschillende kleuren en soorten. Je kan kiezen voor een leuke roze jas of bijvoorbeeld een mooie zwarte! Hierbij zou je dan natuurlijk een leuk gekleurde sjaal kunnen omdoen om de jas nog meer op te vrolijken! Bijna al onze winterjassen hebben een capuchon, want een winterjas moet je natuurlijk wél drooghouden van de regen (en straks sneeuw). Hieronder hebben wij de leukste winterjassen voor jou op een rijtje geplaatst!Bij de jongens zien wij over het algemeen wat meer kortere winterjassen voorbij komen. De kleuren bij de jongens jassen zijn in een wat meer neutrale kleuren. Mooie blauwe kleuren en de stoere kleur; legergroen! Een paar van onze leukste winterjassen voor jongens hebben wij hieronder voor jou op een rijtje geplaatst!

Bron: Locals United.