Sj18 november 2017 - Noëlle 

banner

Voor velen komt het er alweer aan: De wintersportvakantie. Voor de meesten de leukste vakantie van het jaar, maar hoe kun je je hier nou goed op voorbereiden? Een veilige outfit is erg belangrijk, want je wil niet doorweekt zijn van de koude sneeuw of zonder helm op je hoofd vallen. Wij fashionlovers willen natuurlijk zo leuk mogelijk van die piste af, daarom hebben wij van Brandkids onze favoriete wintersportitems op een rijtje voor je gezet!

Een goede jas, zeer belangrijk om je warm te houden in de kou. Het moet meerdere zakken hebben, eentje voor je skipas, eentje voor je telefoon et cetera. Niet geheel onbelangrijk is dat de jas wind- en waterdicht moet zijn, in het geval dat het sneeuwt, regent of je toch een val maakt. Onze boys favoriet is de Heman Green en de meiden favoriet is de Holly JR Pink (zie onderstaande foto’s). Beiden zijn te matchen met skibroeken van dezelfde collectie (Icepeak Kids), maar ook met producten van andere merken, zoals Protest Kids, 8848 Altitude Kids en Rehall Kids. Vergeet daarbij niet dat thermo ondergoed ook nodig is voor een wintersportvakantie, dit is tevens te koop bij Brandkids.

Tot slot kunnen de skibril- en helm natuurlijk niet achterblijven. Het merk Salomon biedt deze producten aan. Een helm en/of bril van topkwaliteit voor een redelijke prijs met een trendy design, wie wil dat nou niet?! Hieronder staat een kleine greep uit het assortiment. Een kijkje nemen in het gehele aanbod? Check dan snel de wintersportcategorie op de site van Brandkids!

Voor de boys: 

boys

Jas: Icepeak Kids - €69,95

Broek: Icepeak Kids - €79,95

 

Voor de girls: 

girls

Jas: Icepeak Kids - €89,95

Broek: Icepeak Kids - €79,95

 

Thermo ondergoed voor kids: 

thermo

Wintersportset: Icepeak Kids - €29,95

 

Skihelmen en skibrillen: 

skihelmen en skibrillen

Van links naar rechts: 

Skihelm: Salomon - €59,99

Skibril: Salomon - €29,99

Skihelm: Salomon - €59,99

 

Bron: Brandkids