Voorbereid het najaar tegemoet met de leukste schoenen en laarzen!

7 september - Noëlle

Kinderschoenen voor het najaar

 

De herfst komt eraan! Dat betekent verandering. Niet alleen qua weer of ritme, maar natuurlijk ook wat je aan je voeten draagt! 

Patches, glitters en printjes… Dat is wat het nieuwe seizoen ons brengt. Nee, we hebben het niet over kleding dit keer, maar over de nieuwe collectie schoenen en laarzen voor kids. Voor zowel jongens als meisjes staat er weer een hoop online. 

Voor de meiden is er veel diversiteit; Een hele drukke print, een tijger, of een ster met glitters op je laars? Dat kan, daarvoor moet je bij het merk ‘ Shoesme’ zijn. Deze boots zijn makkelijk in gebruik doordat je geen veters hoeft te strikken en zelfs niet eens een rits dicht hoeft te doen, je kan er zo instappen! Ditzelfde merk heeft overigens ook leuke najaarssneakers met dezelfde soort elementen. Fan van dierenprints? Pinocchio heeft schoenen met krokodillenprint in de collectie met verschillende kleuren.

Toch liever wat meer casual? Ook dit is natuurlijk verkrijgbaar. Het merk ‘ Jimmy Joy’ biedt enkellaarzen aan in wat neutralere kleuren, zonder printjes, maar wel met een leuk element zoals een sterretje of een gesp aan de zijkant. 

De jongens kunnen uiteraard niet achterblijven. Ook voor hen zijn er nieuwe schoenen voor het najaar binnen. Sommige met felle kleuren en erg stoer, andere wat rustiger van kleur of wat chiquer. Het merk ‘ Bunnies JR’ heeft leuke jongenssneakers met felle kleurtjes in de collectie. Een pluspunt is dat het merk het aan- en uittrekken van de schoenen erg gemakkelijk maakt doordat er gewerkt is met klittenband. 

Een trend die in 2017 populair is en dan ook steeds meer in de winkels te zien is, is legerprint. T-shirts, truien, broeken… Dus waarom niet op schoenen? Dat moeten de ontwerpers van Pinocchio ook gedacht hebben. Maak je outfit nu compleet, want deze schoenen zijn nu verkrijgbaar!

Interesse? Ga naar Brandkids. 

Bron: Brandkids

Sneaker - Prins Pit Dark Blue €79,95 

 

Schoen - Army Camouflage Green €99,95

 


 

Schoen - Crocodil Boot Fuxia €99,95

 

 

Schoen - Print Boots Metallic Grey €99,95

 

Bron: Brandkids